»  etusivu     »  esittely     »  ponit     »  kasvatus     »  kilpailut    

Orien astutukset

---

Kasvatus

Preyfieldin kasvatustoiminta on pienimuotisesti painoittunut connemaranponeihin. Tallista löytyy kuitenkin myös muun rotuisia poneja, joten muunkin rotuisia varsoja syntyy. Ponit siirtyvät siitoskäyttöön viimeistään 10-vuotiaina, aikasemmin jos startteja on tullut tarpeeksi tai poni on päässyt G1-tasolle aikaisemmin, ja juossut muutaman lähdön kys. sarjassa.

Osa siitostammoistamme on kisaamattomia ja vain siitoskäytössä toimivia. Osa taas on entisiä kilpaponeja. Kisaamattomat tammat pyrimme astuttamaan aina G1-oreilla, jotta varsojen sukuluokitukseksi tulisi edes G3. Joskus pyrimme käyttämään myös täysiverioreja tammoillamme, jotta saisimme kasvatettua suorituskykyisiä täysiverisukuisia kilpaponeja. Kasvattiemme nimen loppuun lisätään liite PLD.

Yleensä meille syntyvät varsat menevät myyntiin, mutta osa jää meille. Varsojen myyntiehdot näet vasemmalta, ja edellytämme niiden noudattamista kasvattien omistajilta. Myyntitarjoukset voi jättää tallin sähköpostiin (löytyy etusivulta) tai kasvattien myyntitopikkiin. Myytävät varsat ovat merkitty alla olevaan kasvattilistaan. Tilausvarsoja ei ole mahdollista saada, ellei niitä erikseen tarjota.

Myyntiehdot

» kasvatin nimeä, rotua, sukupuolta eikä syntymäaikaa saa muuttaa
» kasvatin sivuille on linkitettävä kasvattaja sekä vanhemmat
» kasvatin sivut ilmoitettava 2 vko sisällä ostosta sähköpostiin, tai muuten myymme kasvatin uudelleen
» kasvatit myydään vain aktiivisiin laukkakoteihin (väh. 5 starttia elämän aikana)
» jos haluat luopua kasvatistamme, voit myydä sen suoraan eteenpäin, jos huolehdit, että uusi omistaja noudattaa näitä ehtoja ja sivut tulevat meidän tietoomme
» jos huomaamme, että kasvatin sivut eivät toimi, niin kasvatti lähtee uudestaan myyntiin ilman erillistä ilmoitusta (huolehdithan uuden osoitteen ilmoittamisesta!!)
» jos kasvatin sivut ovat näyttäneet pitkään kuolleilta tai mielestämme sitä muuten kohdellaan kaltoin, meillä on oikeus ottaa kasvatti takaisin (ilmoitamme kyllä ensin)