Taifuun
virtuaalihevonen

Perustiedot

Nimi: Taifuun Rekisterinumero: VH13-060-0038
Rotu, sukupuoli: eestinhevonen, tamma Säkäkorkeus: 145 cm
Syntymäaika: 06.10.2008, 12-vuotias
Täyttänyt 4 vuotta 06.10.2009
Väri: ruunivoikko
Koulutustaso: He B, re 90cm Painotus: yleispainotus
Omistaja: Sakkura (VRL-01417) Kasvattaja: evm

Taifuun on tasainen ja rauhallinen tamma, jolta kuitenkin löytyy pilkettä silmäkulmasta. Se miellään luistaa tehtävistään kun saa mahdollisuuden ja välttää turhaa energian kulutusta. Sillä on myös pohjaton maha ja loppumaton ruokahalu. Kesälaitumelta palatessaan tamma onkin yleensä niin paisunut, ettei meinaa mahtua karsinan ovestaan sisään.

Hoitaessa Taifuun yleensä möllöttää paikoillaan, mutta mielellään tunkee kuitenkin turpaansa joka paikkaan ja kerjää rapsutuksia. Etukavioita otettaessa ei kannata pelästyä tamman turpaa, jonka se yleensä laittaa lepäilemään hoitajan selän päälle. Se ei pure eikä potki, mutta osoittaa kyllä jos sit ärsyttää. Esimerkiksi miljoona pikkutyttöä lääppimässä on siitä aivan raivostuttavaa ja se voi vilauttaa silloin hampaitaankin. Varusteiden kanssa ei yleensä ole probleemia, tosin tamma on taitava pullistelemaan satulavyötä kiristettäessä. Joustinvyö onkin miltei välttämätön väline tämän ponin kanssa

Ratsastaessa Taifuun on rauhallinen ja sillä on tasaiset liikkeet. Toisinaan se innostuu (yleensä muiden ponien toimesta) ja voi ruveta hyvinkin pirteäksi. Täysin pukkivapaaksi poniksi Taifuunia ei siis voi kutsua, mutta sen pukit ovat yleensä onneksi melko pieniä takajalkojen nostoja. Esteillä Taifuun tarvitse päättäväisen ratsastajan, sillä se mielellään kieltää, jos ratsastaja ei ole hereillä. Se on kuitenkin pirteä ja hyppää innokkaasti kun sitä osaa innostaa. Kouluakin se menee sujuvasti ja tasaiset liikkeet helpottavat ratsastajan istumista sen selässä. Harjoitusravi sillä on kuin istuisi nojatuolissa!

Sukutaulu

i. Orkaan
eest, m, 145cm
ii. Äike
ie. Maarika
e. Tuule
eest, vkk, 143cm
ei. Toomas
ee. Triinu

Jälkeläiset

eest-o. Koit Tõmas
s. 18.05.2010, Suomi
isä: Koit Mihkel

Kilpailutulokset

Taifuun kilpailee yleispainotteisesti esteratsastuksessa tasolla 90cm, kouluratsastuksessa tasolla Helppo B ja kenttäratsastuksessa tutustumisluokassa. Kalenteriin on merkitty vain sijoitukset.

  • ERJ-sijoituksia 0 kpl
  • KRJ-sijoituksia 0 kpl
  • KERJ-sijoituksia 0 kpl
Näyttelytulokset
17.02.2010 Stal Lycan NJ LKV1 (irtoSERT, JS) päätuomari: Anette N.
05.04.2010 Harvin NJ LKV1 (irtoSERT, JS) päätuomari: Kati S.
30.05.2010 Kõrge Hobused NJ BIS2, LKV1 (MVA-sert, JS) päätuomari: Alina J.
15.10.2010 Kõrge Hobused NJ BIS5, LKV1 (MVA-sert, JS) päätuomari: Isla P.

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus 00.00.0000 Valmentaja: nimi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis condimentum metus. Duis quis nunc eget purus tristique euismod. Donec cursus rutrum est consectetur porttitor. Curabitur at turpis at nunc tincidunt interdum sed faucibus mi. Nullam ut molestie tellus. Sed placerat dolor nec lectus cursus gravida. Praesent et nibh lorem, eleifend varius arcu. Mauris at ligula lacus. Aliquam erat volutpat. Vivamus venenatis nulla et est consequat quis suscipit sapien auctor. Phasellus eleifend varius quam vitae vehicula. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;

Kouluvalmennus 00.00.0000 Valmentaja: nimi

Quisque convallis dignissim nulla at commodo. Suspendisse non porta turpis. Nunc bibendum magna at lacus dictum a sollicitudin ligula mollis. In hac habitasse platea dictumst. Aenean consectetur, ipsum vitae viverra rutrum, turpis purus lacinia eros, eget tincidunt est erat ac risus. Sed justo arcu, vestibulum nec malesuada sed, condimentum eu lectus. In tortor arcu, vestibulum malesuada sagittis nec, consectetur a enim. Phasellus pharetra, elit a congue iaculis, felis orci tempus magna, eu adipiscing nisi leo vel neque. Mauris tristique metus ut eros pellentesque luctus consectetur justo hendrerit. Donec vitae neque vel leo vestibulum dignissim eget nec nulla. Aliquam erat volutpat. Curabitur consequat mattis consequat. Sed lectus sapien, tincidunt eu fermentum eu, consequat nec nisi. Sed lacinia, quam sed lacinia scelerisque, arcu erat euismod lectus, at blandit quam ipsum quis enim.

© Sakkura 2013, ellei toisin mainita