Estonian Capital
virtuaalihevonen

Perustiedot

Nimi: Estonian Capital Rekisterinumero: VH13-060-0037
Rotu, sukupuoli: eestinhevonen, ori Säkäkorkeus: 147 cm
Syntymäaika: 05.07.2008, 8-vuotias
Täyttänyt 3 vuotta 04.04.2009
Väri: ruunikonkimo
Koulutustaso: He A, re 100cm Painotus: yleispainotus
Omistaja: Sakkura (VRL-01417) Kasvattaja: National Stud of Estonia (evm)

Esko on perusluonteeltaan tasainen ja varma hevonen, eikä laisinkaan niin orimainen kuin voisi luulla. Se on kiva käsitellä melkein kaikissa tilanteissa ja sopii lähes kaikentasoisille ratsastajille. Esko tulee myös toimeen muiden hevosten kanssa, vaikka se onkin ori.

Hoitaessa Esko on perusmukava: se seisoo nätisti paikoillaan ja seuraa hoitajan tekemisiä. Kavioiden otossa se voi vähän kokeilla onko aivan pakko nostaa, mutta se luovuttaa melko helposti, jos on päättäväinen. Esko pitää pitkistä harjaustuokioista ja rapsutuksista. Varusteiden kanssa ei yleensä ole ongelmaa, ellei pientä pullistelua satulanvyön kiristyksessä lasketa. Varsinkin kesäisin satulavyön kiinnittäminen vaatii aikamoista hauista. Taluttaessa Esko seuraa perässä kiltisti kuin koira, mutta silti kannattaa pitää varansa, ettei löydä itseään ponin kanssa puskasta.

Ratsastaessa Esko voi olla vähän tahmea alussa, mutta kun se huomaa, että siltä vaaditaan jotain, niin siitä kuoriutuu energinen pikkuhevonen. Se on sopivan herkkä ja kuuliainen avuille, mutta kuitenkin rauhallinen ja yhteistyöhaluinen. Esko on erittäin varma hevonen niin esteillä kuin maastossakin ja se pitää hyppäämisestä. Se on myös erittäin kiva kouluhevonen herkkyytensä ja tasaisuutensa vuoksi.

Sukutaulu

i. Mighty Capitol
eest, mkm, 145cm
ii. Cable
ie. Baggage
e. Eucalyptus
eest, rn, 146cm
ei. Eucharist
ee. Shortfall

Jälkeläiset

Estonian Capital on tarjolla vain eestinhevosjalostukseen. Mikäli haluat varata astutuksen, ota yhteyttä omistajaan sähköpostitse.

Ei vielä jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Estonian Capital kilpailee yleispainotteisesti esteratsastuksessa tasolla 100cm, kouluratsastuksessa tasolla Helppo A ja kenttäratsastuksessa tasolla helppo. Kalenteriin on merkitty vain sijoitukset.

  • ERJ-sijoituksia 0 kpl
  • KRJ-sijoituksia 0 kpl
  • KERJ-sijoituksia 0 kpl

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus 00.00.0000 Valmentaja: nimi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis condimentum metus. Duis quis nunc eget purus tristique euismod. Donec cursus rutrum est consectetur porttitor. Curabitur at turpis at nunc tincidunt interdum sed faucibus mi. Nullam ut molestie tellus. Sed placerat dolor nec lectus cursus gravida. Praesent et nibh lorem, eleifend varius arcu. Mauris at ligula lacus. Aliquam erat volutpat. Vivamus venenatis nulla et est consequat quis suscipit sapien auctor. Phasellus eleifend varius quam vitae vehicula. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;

Kouluvalmennus 00.00.0000 Valmentaja: nimi

Quisque convallis dignissim nulla at commodo. Suspendisse non porta turpis. Nunc bibendum magna at lacus dictum a sollicitudin ligula mollis. In hac habitasse platea dictumst. Aenean consectetur, ipsum vitae viverra rutrum, turpis purus lacinia eros, eget tincidunt est erat ac risus. Sed justo arcu, vestibulum nec malesuada sed, condimentum eu lectus. In tortor arcu, vestibulum malesuada sagittis nec, consectetur a enim. Phasellus pharetra, elit a congue iaculis, felis orci tempus magna, eu adipiscing nisi leo vel neque. Mauris tristique metus ut eros pellentesque luctus consectetur justo hendrerit. Donec vitae neque vel leo vestibulum dignissim eget nec nulla. Aliquam erat volutpat. Curabitur consequat mattis consequat. Sed lectus sapien, tincidunt eu fermentum eu, consequat nec nisi. Sed lacinia, quam sed lacinia scelerisque, arcu erat euismod lectus, at blandit quam ipsum quis enim.

© Sakkura 2013, ellei toisin mainita