Moorhalgh Rafferty


KV-III (04/2018)KTK-III (08/2018)
  • Connemaranponi, ori
  • 142cm, mustanvoikonkimo
  • Syntynyt: 23.12.2017 3v. 23.03.2018
  • Rekisterinumero: VH18-035-0047
  • Koulupainotteinen
  • Helppo A
  • Omistaja: Sakkura VRL-01417
  • Kasvattaja: [evm]

Kuvien tekijänoikeudet tulevat näkyviin avaamalla kuvat

Raffe on luonteeltaan pirteä ja nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Käsiteltäessä se on peruskiltti, mutta ei tykkää olla pitkään paikoillaan. Huomion saamiseksi voi yrittää näykkiä. Ratsastaessa se on herkkä ja eteenpäinpyrkivä, tarvitsee koko ajan tekemistä. Joskus voi kokeilla kuskata ratsastajaa, minkä vuoksi Raffen kanssa tarvitaankin rutkasti päättäväisyyttä. Ei kuitenkaan ikinä ryöstä tai pukittele, maastossakin Raffe on varma ratsu.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Moorhalgh Radcliff
conn, mustankimo, 143cm
ii. Roscoe of Kinwich
ie. Foxhurst Primadonna
e. Hazelmarsh Breann
conn, ruunivoikko, 140cm
ei. Dunwick Glenn
ee. Hazelmarsh April
  1. conn-t. Hopewood Poppy / s. 29.04.2018, e. Edenwick Heather

Kilpailumenestys

Porrastetut kilpailut

KRJ kouluratsastus vaikeustaso , pistettä

Näyttelyt

  • NJ, 14.05.2018 Cefnmoor, irtoSERT, tuom. Vibaja

Päiväkirja

Ensimmäinen varsa 29.04.2018 Kirjoittanut: omistaja

Sain tänään iloisen soiton Irlannista Hopewoodin connemarasiittolasta: Raffen ensimmäinen jälkeläinen on syntynyt. Ruunivoikko tammavarsa syntyi terveenä ja kasvattajansa mukaan siitä on tarkoitus koulia kilpaponi kouluradoille. Mielenkiinnolla jään seuraamaan millainen orin ensimmäisestä jälkeläisestä kasvaa ja millaisia piirteitä ainoa connemaravahvistuksemme periyttää. Muuten Raffen ratsukoulutus etenee hyvään malliin ja pian meidän on tarkoitus osallistua ensimmäisiin kilpailuihin.

Kouluvarsojen laatuarvostelu 20.04.2018 Kirjoittanut: omistaja

Tänään kävimme Raffen kanssa näyttäytymässä Kouluvarsojen laatuarvostelutilaisuudessa. Tällä kertaa matkassamme ei ollut muita hevosia, mutta onneksi Raffe matkustaa nuoreksi poniksi varsin sujuvasti yksinkin. Raffella oli kehässä vähän liikaa virtaa ja käyntiosuutemme olikin oikea farssi. Raffesta olisi ollut paljon kivempaa esittää pelkkää ravia... Laukkaosuuskaan ei mennyt aivan putkeen, sillä tasaista tuntumaa poniin ei meinannut saada millään. No, ei auta kuin treenata lisää, eipä me vielä kovin monessa tapahtumassa tallin ulkopuolella vielä olla käytykään. Onneksi poni näyttäytyi edes rakenne- ja raviosuuksilla edukseen, joten täysin toivottomaksi sitä ei voida tämän suorituksen perusteella sanoa. Raffe palkittiin KV-III palkinnolla sekä tilaisuuden parhaana (ja ainoana) ponina Paras poni -tittelillä. Saamamme arvio näyttää seuraavalta: Rakenne: 8, Käynti: 1, Ravi: 4, Laukka: 2, Lisäpisteet: 2, Suku: 0.0, Yhteensä: 17.0 p. KV-III

virtuaalihevonen / a sim-game horse
© Waldenfeld 2016-2018   |   Virtuaalitalli