Faramond


Ei meriittejä
 • Haflinginhevonen, ori
 • 144cm, rautias
 • Syntynyt: 21.01.2013 (16-vuotias) 3v. 21.04.2013
 • Rekisterinumero: VH16-057-0042
 • Koulupainotteinen
 • Va B, re 100 cm, me 90 cm, Helppo
 • Omistaja: Sakkura VRL-01417
 • Kasvattaja: Sakkura VRL-01417

Kuvien tekijänoikeudet tulevat näkyviin avaamalla kuvat

Faramond on hienoliikkeinen haflingerori, joka on varustettu väsymättömällä työmoraalilla. Hoitaessa se on peruskiltti, mutta ei pidä satulavyön kiristämisestä. Epävarmaa käsittelijää se voi siinä kohtaa yrittää pelotella, mutta yleensä tyytyy vain luimimaan itsekseen. Pitkien harjaustuokioiden aikana Faramond on melko kärsimätön, joten reippaat hoitotuokiot sopivat sille paremmin. Faramond ei jännitä uusia ihmisiä ja toimii hyvin myös eläinlääkärin ja kengittäjän käsittelyssä. Lastauksenkaan suhteen harvemmin on mitään ongelmia.

Ratsastaessa Faramond on yhteistyöhaluinen ja eteenpäinpyrkivä. Se on herkkä ratsastaa ja toimii kivasti myös istunnalla. Erityisesti kouluradalla se on todella näyttävä ja sen kanssa on mahdollista päästä varsin eleettömiin suorituksiin. Pitkistä laukkapätkistä Faramond kuumuu helposti, joten se tarvitsee rauhallisen ratsastajan. Esteillä Faramond on rohkea ja menevä, mutta kuumuu nopeasti. Ori on luotettava ratsu myös maastossa eikä se kilpailupaikallakaan hämmenny värikkäistä sateenvarjoista. Se onkin oikea monitoimiponi, koska kouluratsastuksen lisäksi sillä on kilpailtu kenttäratsastuksessa.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Ferdinand de Joya
hafl, rautias, 147cm
ii. Franz-Werner
hafl, rautias, 148cm

VIR MVA Ch, KTK-II, KRJ-III, YLA2, SER-V

iii. Afghan
iie. Nasall
ie. Kimberly AUS
hafl, rautias, 142cm

VVJ-III, YLA2

iei. Archibald
iee. Khristelle
e. Yard's Shayla
hafl, rautias, 141cm
ei. Wimbledon
hafl, rautias, 142cm

VIR MVA Ch, KTK-II, YLA2, SUP-V

eii. Waikiki
eie. Michelle
ee. Selina
hafl, rautias, 147cm
eei. Alpenland
eee. Sabine
 1. hafl-o. Falko / s. 13.12.2016, e. Yard's Lime KTK-II, Ch

Kilpailumenestys

Porrastetut kilpailut

KRJ kouluratsastus vaikeustaso , pistettä
KERJ kenttäratsastus vaikeustaso , pistettä

Arvokilpailut

 • KRJ Champions, 22.09.2017 Fiktio, Kouluratsastus: Helppo B:3 2009 (KRJ Senior Champion), 5/72

Näyttelyt

 • VSN, 28.10.2016 Adina, Ridden CH, + 20 p.

Päiväkirja

KRJ Champions -kilpailut 24.09.2017 Kirjoittanut: omistaja

Viimeinen päivä nelipäiväisestä KRJ Champions -kouluratsastuskilpailuista on nyt takana päin. Starttasimme Faramondin kanssa yli 16-vuotiaille hevosille tarkoitetussa KRJ Senior Champion -sarjassa, jossa luokkien taso oli Helppo B-Vaativa B. Jokaisena päivänä ratsastettiin yksi luokka, josta tietty määrä osallistujia parhausjärjestyksessä pääsi aina jatkamaan seuraavalle päivälle kilpailua tittelistä.

Ensimmäisen päivän luokkana oli KN Special. Faramond tuntui verryttelyssä hyvältä ja oli palautunut matkasta kilpailupaikalle hyvin. Radalle lähdimmekin hyvin itsevarmoina, koska onhan orin kanssa kilpailtu jo useampaan otteeseen vaikeampiakin ohjelmia. Rata meni kohtalaisen hyvin, mutta huolellisempiakin olisimme voineet olla siirtymisissä. Tuomarointi oli selkeästi suhteutettu luokan kovaan tasoon ja saimme tulokseksi 66,176 %. Tällä tuloksella sijoituimme 31. sijalle ja pääsimme jatkamaan seuraavaan päivään.

Toisena päivänä ohjelmana oli Helppo B:3 2009. Faramond toimi radalla kuin ajatus, joten olimme optimistisia sijoittumisemme suhteen. Tulokseksi saimme 76,108 % ja sijoitumme sille 5. sijalle! Tämä jäikin meidän ainoaksi sijoitukseksi näissä kekkereissä, sillä kolmantena ja neljäntenä päivänä sijoituksemme jäivät nippa nappa sijoittuneiden ulkopuolelle. Tapahtuma oli kuitenkin mahtava kokemus ja voimme palata kotiin tyytyväisinä.

virtuaalihevonen / a sim-game horse
© Waldenfeld 2016-2018   |   Virtuaalitalli