Cyanogenic


Ei meriittejä
  • Welsh part bred (40.625% poniverta), tamma
  • 147cm, voikko
  • Syntynyt: 27.04.2018 3v. 26.07.2018
  • Rekisterinumero: VH18-023-0031
  • Yleispainotteinen
  • He A, re 110cm, me 100cm, CIC1
  • Omistaja: Ada VRL-03880
  • Kasvattaja: Waldenfeld VRL-01417

Kuvien tekijänoikeudet tulevat näkyviin avaamalla kuvat

Sanni on aina menossa mukana, mutta joskus se jättää aivonsa matkalle.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Bucanero
WPB (81.25%), ruunivoikko, 146cm

VWY-C

ii. Aur Coeth
WPB (62.5%), cremello, 148cm

VIR MVA Ch, KTK-II

iii. Llewyrchu
iie. Heulo's Corodyn
ie. Mirkwood Ciril
wB, ruunikonkimo, 136cm

VWY-II

iei. Mirkwood Blackjack
iee. Mirkwood Siria
e. Dreamaholic
xx, ruunivoikko, 163cm
ei. Psycho Act
xx, mustanruunikko, 162cm

KTK-II

eii. Psychedelic
eie. Free to be Freak
ee. California Dreaming
xx, ruunivoikko, 167cm
eei. Californication
eee. Chocolate Dream
Polveutuminen: iii. WPB 50% [iiii. xx x iiie. wB], iie. WPB 75% [iiei. wA x iiee. WPB 50% (ox x wB)]

Kilpailumenestys

Näyttelyt

  • NJ, 24.11.2018 Stall Fernweh, irtoSERT, tuom. birdie

Päiväkirja

Kenttäesteillä Sjöholmassa 01.09.2018 Kirjoittanut: omistaja & Disa

Stall Sjöholman syysmarkkinat mainostivat vapaata pääsyä tallin maastoesteradalle brittiläisen kenttäratsastaja Diane Whitbyn valvovan silmän alle, joten ei kun Sanni pakettiin ja matkaan. Ajattelin, että rento markkinapäivä olisi sopivan pehmeä lasku Sannin ensimmäiseksi valmennuskeikaksi kotitallin ulkopuolelle. Pääasiassa tarkoitus oli testata, kuinka hyvin Sanni jaksaa keskittyä tilanteissa, joissa ulkopuoliset ärsykkeet ovat satavarmasti ponin mielestä mielenkiintoisempia kuin itse rata tai ratsastaja. Koska Sannin keskittymiskyvyn puute ilmeni yleensä varjoille pomppimisena ja yleisenä haahuiluna esteiden välillä, päivän tavoitteena oli saada edes muutama asiallinen pätkä ja toivottavasti uutta näkökulmaa ja hyviä vinkkejä nuoren hevosen mielenkiinnon kohdentamiseen.

Ratsastajan mietteitä valmennuksen kulusta: Valmennuksen alussa minusta tuntui, että Sannin mielenkiinto oli sataprosenttisesti uudessa ympäristössä ja muissa vieraissa hevosissa ja ratsastaminen tuntui virheestä toiseen selviytymiseltä enemmän kuin ratsukon yhteistyöltä. Sannilla tosin oli kivaa ja se kaahaili onnellisesti menemään korvat tötteröllä. Lopussa tuntui siltä, että kotiin päästyäni naputtelen Sannista kauniin myynti-ilmoituksen ja tyrkkään tamman jonkun toisen vaivoiksi. Ei vais, koko päivä oli hyvää harjoitusta ja Sanni olisi voinut käyttäytyä paljon, paljon huonomminkin.

Dianen Whitbyn kommentit: "Ada piti hyvin hermonsa, vaikka nuorella ponilla oli oma show pyörimässä. Pidimme tehtävät sopivan simppeleinä tukkiesteiden, vesihaudan ja risuesteen ylittämisinä, jotta ratsukolla oli mahdollisuus selvitä kunnialla läpi. Poni oli hyvä pysymään hetken aikaa kuulolla, kunnes se keksi jotain muuta ajateltavaa - selässä tuli pysyä ajan tasalla aivan joka sekunti. Ada ratsasti väleissä Sannin laukkaa hyvin eteenpäin, eikä jäänyt roikkumaan, vaikka tempo oli vauhdikas. Pidätteet ennen lähestymistä saavat olla napakammat, mikäli poni ei korvaansa lotkauta. Kun Sannin piti sopivan kiireisenä sen tason mukaisten asioiden parissa, se jätti ympäristön kyttäilyn selkeästi vähemmälle ja teki hienot, vahvat hypyt."

virtuaalihevonen / a sim-game horse
© Waldenfeld 2016-2018   |   Virtuaalitalli