Bizarra WD


Ei meriittejä
  • Oldenburginhevonen, tamma
  • 167cm, ruunikko
  • Syntynyt: 09.12.2016 (3-vuotias) 3v. 09.03.2017
  • Rekisterinumero: VH17-013-0032
  • Koulupainotteinen
  • Intermediate I
  • Omistaja: Sakkura VRL-01417
  • Kasvattaja: Waldenfeld VRL-01417

Kuvien tekijänoikeudet tulevat näkyviin avaamalla kuvat

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Bizarro
old, ruunikonkirjava, 167cm

KRJ-II, VPVL-II

ii. Cairo Bazaar
old, ruunikonkirjava, 165cm

KRJ-II

iii. Bazooka GER
iie. Farce
ie. Chapella
old, rautias, 171cm
iei. Chapeau
iee. Alpenrose
e. Oldfinion Daviwse
old, ruunikko, 168cm

Ch, VSN Ch, KTK-III, KRJ-I, KV-III

ei. Duzedrawse
old, musta, 177cm

VSN Ch, KTK-I, KRJ-I, VVJ-I

eii. Daquiri
eie. Jamocha
ee. Rebelle
old, ruunikko, 167cm

Ch, VSN NCh, KTK-III, KRJ-I, YLA3

eei. Rusenwolz
eee. Thebelle
  1. old-o. Ignacio WD / s. 30.06.2017, i. Oldsfell's IbiscoKV-II

Kilpailumenestys

Porrastetut kilpailut

KRJ kouluratsastus vaikeustaso , pistettä

Päiväkirja

Koulurataharjoitukset ja matka Suomeen 13.04.2017 Kirjoittanut: omistaja

Selasin yksi ilta hevosfoorumia ja silmiini osui sattumalta ilmoitus koulurataharjoituksista. Hetken mietittyäni päätin ilmoittautua mukaan kahdella nuorella koulutammallani: Neriliellä ja Bizarralla. Molemmat olisivat valmiita harjoittelumielessä starttaamaan Helppo A -tasolla eikä ulkomaille matkustuskokemuskaan olisi pahasta. Soitin Suomessa asuvat tuttuni läpi, josko heillä olisi tilaa majoittaa meitä viikon tai pari – ei Suomeen asti ihan pelkän rataharjoituksen takia viitsi matkustaa. Saatuani majoituksen järjestettyä hommasin meille vielä laivapaikan Suomeen.

Koulurataharjoitukset järjestettiin Stall Sjöholmassa, noin tunnin ajomatkan päästä majoituspaikastamme. Ehdimme olla Suomessa viisi päivää ennen harjoituksia, joka tuntui riittäneen molemmille tammoille hyvin.
Ensimmäisenä ratsunani oli Nerilie, joka verryttelyssä tuntui omalta, säpäkältä itseltään. Erityisesti laukassa vauhtia meinasi olla liikaa, mutta muutaman puolipidätteen jälkeen se tuli hyvin avuille ja kohdisti energian työntekoon. Nerilie periytyy hienosta koulusuvusta ja erityisesti sen lennokkaista liikkeistä en voi olla muuta kuin ylpeä. Radalla Nerilie tuntui melko hyvältä, mutta parannettavaa jäi erityisesti siirtymisten tarkkuudessa. Lopputulokseksi saimme 61,250 %.
Seuraavaksi hyppäsin Bizarran selkään, joka on melko erilainen ratsu verrattuna siroon ja säpäkkään ratsuponiin. Pitkä koulupiiska ei tälläkään kertaa ollut turha, sillä tämä tamma on perinyt isänsä passiivisuutta ja emänsä jääräpäisyyttä. Mutta saatuani sen avuille, alkoi liikettä löytymään! Radalla Bizarra oli todella hyvä ja kevyt ratsastaa. Avotaivutus toiseen suuntaan jäi kuitenkin hieman vajaaksi, mistä menetimme muutaman pisteen. Sijoituimme Bizarran kanssa 3. sijalle tuloksella 65,556 %!
Molempiin suorituksiin olin tyytyväinen, koska nuorikot käyttäytyvät hyvin asiallisesti vieraissa olosuhteissa. Näistä on hyvä jatkaa treenejä ja edetä pikku hiljaa kohti tavoitetasoja. Rataharjoituksen lopputulokset ovat nähtävillä täällä.

virtuaalihevonen / a sim-game horse
© Waldenfeld 2016-2018   |   Virtuaalitalli