All Nighter


Ei meriittejä
 • Englantilainen täysiverinen, tamma
 • 167cm, ruunikko
 • Syntynyt: 11.09.2016 (15-vuotias) 3v. 10.12.2016
 • Rekisterinumero: VH17-006-0025
 • Kenttäpainotteinen
 • Va A, re 130cm, me 120cm, CIC4
 • Omistaja: Sakkura VRL-01417
 • Kasvattaja: Waldenfeld VRL-01417

Kuvien tekijänoikeudet tulevat näkyviin avaamalla kuvat

All Nighter oli jo varsana melkoinen energiapommi ja aina tukka putkella menossa eteenpäin. Iän myötä se on hieman rauhoittunut, mutta edelleen varsin utelias ja innostuu kaikesta mahdollisesta. Maasta käsin käsiteltäessä se on kiltti, mutta koettelee kyllä hoitajan hermoja pyörimisellään. Helpointa ja nopeinta se on siis yleensä varustaa kahdelta puolelta kiinnitettynä. All Nighter on pomminvarma ratsu niin maastoesteillä kuin sileälläkin, kunhan ratsastaja vain pysyy sen vauhdissa mukana. Sillä on lennokkaat, tasapainoiset liikkeet, ja se kuuntelee varsinkin eteenpäin käskeviä apuja tunnollisesti.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Jamaica Ring
xx, ruunikko, 169cm

VIR MVA Ch, KTK-III, KERJ-I, XLA-I

ii. John D. Rocker
xx, tummanruunikko, 168cm

KERJ-I, KRJ-II, ERJ-II, MEJ-II, YLA2, XLA-I, Class I

iii. Von Pluring xx
iie. Madam Mim xx
ie. All Your Attention
xx, ruunikko, 170cm

VIR MVA Ch, KTK-III, ERJ-II, KERJ-II, KRJ-II, MEJ-II, YLA2, XLA-I, Class I

iei. Gotta Get True xx
iee. Holiness xx
e. All Apologies
xx, ruunikko, 166cm

KERJ-II

ei. Monkey Business
xx, mustanruunikko, 171cm
eii. Hackett Bustello xx
eie. Terra Torrida xx
ee. Ask For Answers
xx, ruunikko, 166cm

KERJ-II

eei. Asking Again xx
eee. Southern Comfort xx
 1. xx-t. Cherryshake / s. 24.04.2017, i. Cherrylike
 2. xx-o. Midnighter / s. 18.08.2017, i. Magnetic Ring
 3. FWB-t. Nightmare v. Walden / s. 05.01.2018, i. Kill the Terror HILL!
 4. BRP-t. Postcards from the Wasteland di Marte / s. 04.07.2018, i. Yawp Wasteland Rebel

Kilpailumenestys

Porrastetut kilpailut

KERJ kenttäratsastus vaikeustaso , pistettä

Päiväkirja

Maastoesteitä 12.08.2018 Kirjoittanut: Vibaja

"Toivottavasti pidät tummista ja tulisista naisista sekä vauhdista" Sakkura oli vihjaillut puhelimessa edellispäivänä. Tottakai otin haasteen vastaan, enhän millään voinut kieltäytyä täysiverisen liikuttamisesta. Varsinkaan kun paikkana oli Itävallan upeissa maisemissa työskentely. Alppivuorien lähettyvillä oloni tuntui erittäin pieneltä, vaikka maasturilla ajaminen saa aina egon hieman kasvamaan. Sain auton nopeasti parkkiin ja lähdin siltä seisomalta etsimään Nenna nimistä tammaa. Onneksi ei tarvinnut hirveän kauas lähteä suurella tilalla, vaan tamma löytyi nopeasti tallin läheltä tarhasta. "Vau sehän on kuin kirahvi" hämmästelin täysiveristä tammaa, kun se oli pää korkealle kohottuneena. Korkeudeltaan se oli normaalin puoliverisen mitoissa, mutta kaulaa sillä oli enemmän kuin kahdella hevosella yhteensä.

Tunsin taas oloni pieneksi kun talutin Nennaa tallia kohti. Välillä mentiin nätisti käyntiä, mutta suurinosa matkasta kipitettiin ravissa. Taitaa energiaa olla vähän enemmän kuin yleensä. Tallissa tamma ei olisi halunnut malttaa olla hetkeäkään paikallaan, mutta muutamalla tomeralla komennolla sain sen pysymään melkein aloillaan. Hoitaminen itsessään sujui helposti ja nopeasti. Laitoin Nennalle myös suojaa jos toisenlaista, koska olin ajatellut maastoesteillä treenaamista. Puitteet olivat mitä upeimmat tallin maastossa, joten miksi turhaan heittää tilaisuutta hukkaan.

Hyvän verryttelyn jälkeen lähdimme kokeilemaan pieniä tukkeja, jotta tamma vertyisi kunnolla. Eipä siinä, se on niin hyvässä lihaksessa ja Nenna oli muutenkin vähän sitä mieltä että esteet olivat liian pieniä. Tamma hyppäsi innokkaasti ja kyttäämättä. Laukassa meinasi välillä tasapaino pettää lentävän lähdön takia. Itse liikkeet olivat kuitenkin hyvin tasapainoisia ja miellyttäviä. Siirryimme suurempiin tukkeihin sekä risuesteisiin. Nenna heräsi selkeästi eikä tarvinnut paljoakaan tukea hyppäämisessä. Suora reitti ja tamma vain liisi ylitse. Minun ei ratsastajana paljoa tarvinnut auttaa tätä vanhaa konkaria. Viimeisimmäksi menimme myös tarkkuusesteen sekä coffinin. Ilman minkäänlaista epäröintiä Nenna laukkasi esteiden ylitse niin sujuvasti, että taisin hieman rakastua tähän tammaan. Loppuverryttelyn aikana olin ihan haltioissani tamman hyvistä suorituksista. "Saat kunnon pesun kun päästään tallille" puhelin tammalle itsekin hikisenä ja pesun tarpeena olevana. Tallilla kastuin kyllä itsekin suihkuttaessani tamman kunnolla, että siinähän se suihku varmistui samalla.

virtuaalihevonen / a sim-game horse
© Waldenfeld 2016-2018   |   Virtuaalitalli