Tervetuloa Skotlantiin!

Skotlannin kitukasvuisilla ylämailla, kaukana sivistyksestä, asvalttipäällysteisistä teistä ja lämpimästä vedestä sijaitsee kartano. Vanha ja iso sellainen. Kartanon tiluksilla sijaitsee talli, pieni ja valkoiseksi kalkittu. Tallin takana nummilla laiduntaa lauma takkuturkkisia ja säänpieksemiä poneja. End of story.

Swildie Highlanders on vuonna 2007 perustettu virtuaalitalli. Tallin toimintaperiaatteisiin on alusta alkaen kuulunut rodunomaisten ylämaanponien jalostus, ja tällä hetkellä toimimmekin virtuaalimaailmassa vuosikymmenen kokemuksella.

  • Tallin omistaa Ada (VRL-3880) & Sakkura (VRL-1417)
  • Päivitetty viimeksi 7/2019
  • Perustettu alkuvuodesta 2007

Harvinaisten M&M-ponien laatuarvostelu

Swildien tiloissa toimii harvinaisille M&M-poneille suunnattu laatuarvostelu, jonka tavoitteena on tukea harvinaisten M&M-ponien kasvatustyötä ja innostaa uusia harrastajia mukaan rotujen pariin. Laatuarvostelussa arvioidaan niin omistajan panostusta poniin kuin laadukkaan ja pitkäjänteisen kasvatustyön tulosta. Arvioinnit toimivat jonotuskäytännöllä eli varsinaisia tilaisuuksia ei järjestetä.

Harvinaisiksi M&M-poneiksi luokitellaan seuraavat rodut: ylämaanponi, dartmoorinponi, dalesponi, fellponi, eriskaynponi, exmoorinponi ja kerryboginponi.

Tutustu lisää toimintaan laatuarvostelun sivuilla!

Tämä on virtuaalitalli   /   This is a sim-game stable

Kaiken materiaalin © Swildie 2007-2023, ellei toisin mainita
Kuvien tekijänoikeudet näkyvät laittamalla hiiren kuvan päälle.