Wandiyo

Batakinponiori, väriltään ruunikko, säkäkorkeus 127 cm
Syntynyt 09.05.2016 CAS 42, iältään 10-vuotias
Omistaja: Sakkura (VRL-01417) / Entinen omistaja: Zen


Wangho
batak, rautias, 126cm
ii. ??
batak, musta, 123cm
ie. Wongyin
batak, rautias, 128cm
Sintayara
batak, ruunikko, 125cm
ei. ??
batak, ruunikko, 124cm
ee. Turantak
batak, musta, 125cm

Kuva © Pölhö


Historiaa ja luonne

"Yoda on pieni ja pippurinen ori. Se pistää takaisin kaikille jotka yrittävät takkutukan nenille hyppiä, ja myöskin käsittelijä tarvitsee itsevarmuutta ja egoa hiljentääkseen tämän oman elämänsä kuninkaan. Yoda on koulutettu alunperin laukkaponiksi, mutta eiköhän osaava ihminen saa siitä myös muihinkin lajeihin kisakaverin."

Jep, tällä myynti-ilmoituksella päädyin ostamaan tämän kiusankappaleen itselleni. Tämä poni ei todellakaan ole ilman perusteita riiviön maineessa. Osaa se välillä olla ihan söpökin katsoessaan isoilla silmillään tuuhean otsatukkansa alta. Tarkkana kannattaa kuitenkin olla, sillä Yoda on niin kierolla tavalla nokkela kuin poni voi olla. Edes omistajana en ole kokenut vielä päivääkään ilman pienehköä johtajuuskiistaa. Välillä ihan hirvittää antaa tämä lapselle ratsastettavaksi, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Päättäväisyyttä tämän ponin käsittely kuitenkin vaatii niin satulasta kuin maasta käsin.

Laukkaponiksi Yoda päätyi, kun se minulle tuli. Yoda on nopea ja kestävä, sekä varsin sporttisen näköinen ilmestys. Kisahermot sillä ovat vaihtelevat. 5-vuotiskaudellaan poni sijoittui kaikissa lähdöissään, vielä 6-vuotiskauden jälkeenkin sen sijoitusprosentti oli 80 %. Mutta voittoja ei orin tuloslistalla ole vielä yhtä ainoatakaan, vaikka mahdollisuuksia olisi kyllä ollut. Jos sitä seuraavalla kaudella sitten saataisiin pari voittoakin napsaistua. Mikäli ei, täytyy miettiä uudestaan mitä tällä otuksella tekisi.


Kilpailutulokset

Yoda kilpailee PLJ:n laukkakilpailuissa sileissä lähdöissä ryhmässä 2.

Laukkakilpailutuloksia pääsee selaamaan Laukkaurheilukeskuksen sivuilta.


Varustekaappi

Satulat Suitset
Loimet & huovat Hoitotarvikkeet

Varustekauppoinamme toimivat
OddPixel, MWS Boutique, Mestyn Varuste, Kreivittären varusteliike, Kivimetsän varuste ja Equestrian PRO.

virtuaalihevonen / a sim-game horse